MANS organizovao javne akcije u deset gradova

0

Podgorica – U saradnji sa brojnim nevladinim organizacijama, radnicima i studentima, MANS je danas organizovao javne akcije u deset gradova na kojima su građani poslali poruke Vladi o tome zašto treba da ode.

Kao razloge zbog kojih se traži ostavka Vlade građani su uglavnom naveli lošu i nezakonitu privatizaciju, spregu Vlade i organizovanog kriminala, lošu socijalno ekonomsku situaciju, odnosno „zato što smo dotakli dno”.

Herceg Novi

Tu su i poruke Vladi da „štiti lopove i kriminalce”,”da ne radi za narod” , „zbog gladi”, „Mugilenda”,”zato što je vrijeme da neko uradi nešto i za obične građane”,” zato što hoćemo promjene”,”z bog podgorizacije Crne Gore”,”zbog Lukšićevih čarapa, Vujučinih kravata, Rafetovih napojnica”,”zbog nerasvjetljenih ubistava”.

Berane

Uprkos lošim vremenskim uslovima, planirane akcije su realizovane a poruke iz svih gradova će u narednim danima biti objedinjene i upućene premijeru Lukšiću i njegovim ministrima.

Niksic Ozon

Gradovi u kojima su održane akcije: Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Bar, Kotor, Herceg Novi, Berane, Nikšić, Pljevlja, Žabljak.

MANS

Komentari su isključeni.