Na djelu brutalna politička zloupotreba institucija sistema

1

Svakom građaninu je jasno da su aktuelni premijer i direktor policije, kao i Specijalni tužilac samo puki izvršioci samovolje jednog čovjeka  i da je  Crna Gora prešla u otvorenu diktaturu Mila Đukanovica.

Posljednja dešavanja u Budvi predstavljaju ogoljeno, brutalno nasilje partijske policije nad građanima Crne Gore. Najnoviji snimci na kojima se vidi da pripadnici policije šutiraju i tuku već onesposobljene i svezane građane, predstavljaju užasavajuci dokaz brutalne političke zloupotrebe zarobljenih institucija.

Prijetnja Markovića da se država za 15 minuta može obračunati sa političkim protivnicima je direktna potvrda da ce se rezim sluziti svim sredstvima da sacuva vlast.

U politički obračun se uključilo Specijalno tužilastvo koje u fijoci drži sve krivične prijave MANS-a protiv vrha režima, i pokreće postupke samo po političkom diktatu. Najgora pravda je selektivna pravda i MANS će uvijek prijaviti svako kršenje zakona, bez političkih kalkulacija, jer niko ne smije biti nedodirljiv. Hitnim postupanjem, u ovom trenutku, Katnic se preporučuje kao kandidat za novi mandat partijskog tužioca.

Represija je uvijek znak da diktatorski režimi gube moć i što više guše građanske slobode i gaze zakone to su promjene izvjesnije. Tako je bilo svuda tako će biti i u Crnoj Gori.

MANS

1 Comment