Otpor do pada Vlade

1

Podgorica – Građani Crne Gore koji su izašli na ulice ne misle da Vlada radi u njihovom interesu i zato ćemo danju i noću pružati otpor, sve dok kabinet Igora Lukšića ne ode.

Evropska politika nije podrška organizovanom kriminalu, sijanje straha dijeljenjem otkaza, potkupljivanje uoči izbora i finansiranje kampanje prljavim novcem, prebijanje novinara…!

Zar je evropska politika kada je Vlada u mreži kriminala i korupcije? Zar Vlada, koja vodi politiku po želji tajkuna i kriminalaca, treba da nas vodi u Evropu?

Bliži se datum kada ćemo Evropskoj Uniji morati da dokažemo da zaista hapsimo krupne ribe. Na carinike, medicinske sestre i sitne činovnike su slali specijalce da pokažu kako se bore protiv organizovanog kriminala i korupcije, a njihovom kadru Gzimu Hajdinagi i njegovom poslovnom partneru, Naseru Keljmendiju, kome okolne policije spremaju hapšenje, gledaju kroz prste.

Istovremeno, građanima dodaju nove namete, a sve zbog sumnjivih vladinih odluka i poslova.

Građani Crne Gore ne treba da plaćaju cijenu njihove korupcije, nego treba da pruže otpor za šta je većina već pokazala da je spremna. Ne dajte im euro za telefon, euro za internet, euro za kablovsku, euro za struju!

Ne kupujte u prodavnicama tajkuna, ne vodite prijatelje na kafu u lokale organizovanog kriminala, ne otvarajte račune kod banke Prve familije…Pružite otpor!

Zato ćemo ih i danju i noću, kad nas najmanje očekuju, podsjećati da treba da odu!

Ova Vlada nije dobra, treba da ode i ako sledeća ne bude dobra, koje god je partije činile, i ta treba da ode. Premijer pripravnik treba da shvati da naš koncept nije „sjaši kurte da uzjaše murte“, već da Vlada treba da radi u javnom interesu, bez obzira na partije koje je čine.

Zato mi tražimo poštene ministre koji nijesu korumpirani i premijera kome konce ne povlači organizovani kriminal. Ovo nije protest personalno protiv Lukšića, već protiv kriminala i ekonomskog uništavanja Crne Gore i njenih građana.

MANS

1 Comment

  1. Drago CICMIL

    >VRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JEVRIJEME JE>VRIJEME JE< ajmo brat do brata da mi jaram skinemo sa vrata.

    D CICMIL BU2