Tribina posvećena izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama održana u Baru

0

MANS je u ponedeljak, 27. aprila 2015. godine u saradnji sa Upravom za javne nabavke održao tribinu posvećenu izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama, koje stupaju na snagu sledećeg mjeseca.

Tribina je organizovana u Baru, u sali Skupštine Opštine i to za sve organe koji su dužni da primjenjuju Zakon i kompanije koje učestvuju u postupcima javnih nabavki, a koji su iz sjevernih crnogorskih opština. Tribini je prisustvovalo oko 40 učesnika.

Na tribini su govorili predstavnici Uprave za javne nabavke, Mara Bogavac, pomoćnica direktora Uprave za javne nabavke i mr Sandra Škatarić, rukovodilac Odjeljenja za stručno osposobljavanje, usavršavanje i međunarodnu saradnju u oblasti javnih nabavki Uprave za javne nabavke, kao i Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a.

Nakon uvodnih riječi izlagača, uslijedila je diskusija na kojoj su učesnici tribine pokazali veliko interesovanje za nove izmjene i dopune Zakona o javnim nabavkama, a podijelili su i iskustva stečena kroz dosadašnju praksu.

Ovo je druga u nizu tri tribine posvećena izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama, a MANS i Uprava za javne nabavke će organizovati 13. maja 2015. godine završnu tribinu u Nikšiću. Organizaciju tribina podržali su Evropska komisija i Britanska ambasada u Podgorici.

MANS

Komentari su isključeni.