Reakcija na prebijanje Slavka Perovića

3

Jučerašnje prebijanje Slavka Perovića je sramota institucija sistema, prvo policije, zatim Vlade, pa režima koji dozvoljava, toleriše i podstiče nasilje protiv neistomišljenika.

Prebijanje je dokaz da Crna Gora nije iskoračila iz mraka i potvrda da se moramo boriti za svoju slobodu.

Pozivamo građane da se ne plaše da javno kažu istinu i riječi zbog kojih su Slavka napali, koje će ući u istoriju Crne Gore, da bi znali da ni on, ni niko od nas nije sam.

Zbog Slavka Perovića i svih drugih žrtava ovog režima, svaki građanin mora pružiti otpor i reći ono što sva Crna Gora zna, zbog čega su napali Slavka, reći da je car go i da je Milo Đukanović poslednji diktator na Balkanu.

Mi smo drugačiji od njih i mi želimo drugačiju Crnu Goru i zato ćemo se boriti, ali nenasilnim metodama i istrajati u našem otporu dok policija ne bude hapsila kriminalce , a ne prebijala neistomišljenike

3 Comments

  1. neka ga je, bas mi je u neku ruku milo…nek sad vidi kako je nama ostalima i zasta se gospodin svojevremeno zalagao…

  2. Faruk Đešević

    Još jedna sramota u dugom nizu sramota za s r a m o t n u Crnu Goru ! Dubrovnik, isporuka izbjeglica četnicima na leglo (čitaj: na nož, …) i još mnogo mnogo toga ! Tukli su slobodu i slobodno mišljenje i izjašnjavanje, čime nas sve žele zastrašiti ! Ne zadugo, naši su i Božiji, samo ‘prvo’ da vrate pare što napljačkaše…VRIJEME JE!!!

  3. da mi može biti, svaki dan bih tukao Slavka, Vanju i Milovca, jer to zaslužuju svi oni koji su se prodali stranim službama zarad povelike lične koristi, a ovamo dižu hajku na drugoga