Poziv na akciju – KAP troši a mi plaćamo PDV

0

Kao što vam je poznato, MANS je u saradnji sa Sindikatom prosvjete i nekoliko nevladinih organizacija pokreće javnu akciju prikupljanja potpisa građana za zahtjev poslanicima da odbiju usvajanje nove, veće stope PDV-a, odnosno poreza za KAP. Akcija prikupljanja potpisa građana će početi u ponedjeljak, 17. juna u svim gradovima Crne Gore, a mi vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite kako bi zajedno izvršili pritisak na donosioce odluka da odustanu od namjere da kompletan teret dugova stranih i domaćih tajkuna prebace na teret građana kroz povećanje PDV-a na 19%.

Ukoliko ste u mogućnosti da nam pomognete u prikupljanju potpisa, molimo Vas da nam se javite na preko ove liste ili na mailove mans@t-com.me i zorica.ceranic@mans.co.me, kako bi se dogovorili oko logistike.

Naravno, očekujemo da ćete svoju podršku dati i potpisivanjem zahtjeva građana na samim štandovima ili putem online forme koja će od ponedjeljka takođe biti odstupna na Facebooku i na anewsite.mans.co.me.

Svaki vid javne podrške ovoj akciji, je veoma važan za njen uspjeh jer se radi o pitanju koje utiče na sve građane bez obzira na njihove razlike. Zbog toga pozivam one organizacije koje su u mogućnosti, da svoju podršku iskažu i putem saopštenja za medije.

Unaprijed hvala i vidimo se u ponedjeljak širom Crne Gore,

Dejan Milovac
Zamjenik izvršog direktora
Direktor Istraživačkog centra

Komentari su isključeni.